Noticias

Pre-assemblea territorial

13 de juny de 2022

Celebració de la PRE-ASSEMBLEA GENERAL TERRITORIAL DE L’ENTITAT el pròxim día 13 de juny a les 15:30 hores en primera convocatòria i EN SEGONA CONVOCATÒRIA QUE ES CELEBRARÀ EL DIA 13 DE JUNY A LES 16:30 HORES a la Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255) de Barcelona.

Ambdues reunions, es podran seguir també de manera telemàtica, i en tal cas, els punts de l’ordre del dia es podran votar electrònicament.

Les mateixes es desenvoluparan d’acord amb els següents punts de l’ordre del dia:

ORDRE DEL DIA 

1r     Examen i aprovació, en el seu cas, dels Comptes Anuals i de l’Informe de Gestió de l’exercici anterior.

2n   Examen i aprovació, en el seu cas, de l’Informe de Transparència 

3r     Qüestions específiques de l’àmbit català

4t     Precs i preguntes.

D’acord amb el que s’estableix en l’article 159.e)2n de la Llei de Propietat Intel·lectual, així com en l’article 28.4 dels Estatuts de VEGAP, podrà votar els Punts de l’Ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària de forma anticipada a través de la Plataforma de Votació Electrònica, des del dia 6 de juny de 2022 a les 10,00 hores , fins al dia 7 de juny de 2022 a les 22,00 hores.

A causa de les prescripcions sanitàries, existeix una limitació d’aforament amb una capacitat màxima de 60 persones per la qual cosa serà necessari que prèviament es comuniqui en el Departament de Socis (a través del correu electrònic asamblea@vegap.es) la confirmació d’assistència. En el moment en què es cobreixin les places, no es podrà admetre la presència d’altres persones, les quals podran participar telemàticament en la Pre-Assemblea.

Us esperem.

Noticias relacionadas

Scroll Up

Buscador:

Puedes buscar cualquier información que necesites:

 un autor, un formulario, una gestión…¿En qué podemos ayudarle?

Compartir: